Skip to main content

Razlike med Roborock S8 Pro Ultra in S8 MaxV Ultra: Kaj ponuja  S8 MaxV Ultra?

Roborock, vodilno podjetje na področju robotskih sesalnikov, je lansiralo dve napredni različici svojih izdelkov: Roborock S8 Pro Ultra in S8 MaxV Ultra. Oba modela prinašata vrhunske tehnologije in zmogljivosti, vendar S8 MaxV Ultra ponuja nekaj dodatnih funkcij, ki ga postavljajo v ospredje. V tem članku bomo podrobno pregledali razlike med obema modeloma in se osredotočili na prednosti, ki jih prinaša S8 MaxV Ultra.

Ključne razlike med S8 Pro Ultra in S8 MaxV Ultra

 1. Napredna AI Vizualizacija in Prepoznavanje PredmetovS8 MaxV Ultra je opremljen z naprednim sistemom ReactiveAI 2.0, ki omogoča boljše prepoznavanje in izogibanje oviram v primerjavi s S8 Pro Ultra. Ta sistem uporablja dvojno kamero in umetno inteligenco za zaznavanje in prepoznavanje predmetov na poti robotskega sesalnika, kar omogoča natančnejše čiščenje brez zatikanja.
 2. Izboljšana Sesalna MočMedtem ko oba modela ponujata izjemno sesalno moč, S8 MaxV Ultra ima rahlo izboljšano sesalno moč, ki omogoča še bolj učinkovito čiščenje tako trdih tal kot preprog. To pomeni, da S8 MaxV Ultra bolje pobira prah, dlake in druge drobne delce.
 3. Naprednejši Sistem NavigacijeS8 MaxV Ultra je opremljen z LiDAR navigacijskim sistemom, ki omogoča natančnejšo in hitrejšo navigacijo po prostoru. Čeprav ima tudi S8 Pro Ultra napreden navigacijski sistem, je MaxV Ultra korak naprej v smislu natančnosti in hitrosti kartiranja prostora.
 4. Večja Kapaciteta BaterijeS8 MaxV Ultra se ponaša z večjo kapaciteto baterije, kar omogoča daljše delovanje na enem polnjenju. To je še posebej koristno za večje domove, kjer je potrebno dlje časa delovati brez prekinitve za polnjenje.
 5. Naprednejši Sistem Samodejnega PražnjenjaOba modela imata sistem samodejnega praznjenja, vendar S8 MaxV Ultra ponuja izboljšan sistem, ki omogoča bolj higiensko in učinkovito odstranjevanje prahu iz zbiralne posode. To zmanjšuje potrebo po pogostem praznjenju in vzdrževanju.
 6. Pametne Funkcije in Integracija z Domačimi AsistentiS8 MaxV Ultra ponuja boljšo integracijo z domačimi asistenti, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. To omogoča enostavnejše upravljanje in avtomatizacijo čiščenja prek glasovnih ukazov.
 • Roborock S8 MaxV Ultra

  1,499.00
 • Akcija!

  Roborock S8 Pro Ultra

  Original price was: 1,499.99€.Current price is: 1,299.00€.

Novosti pri Roborock S8 MaxV Ultra

Roborock S8 MaxV Ultra prinaša številne novosti, ki ga ločujejo od prejšnjih modelov in drugih robotskih sesalnikov na trgu. Te novosti vključujejo izboljšane funkcije, napredno tehnologijo in boljše zmogljivosti, ki uporabnikom zagotavljajo vrhunsko izkušnjo čiščenja. Tukaj so glavne novosti pri S8 MaxV Ultra:

 1. ReactiveAI 2.0 s 3D Strukturo Svetlobe
  • S8 MaxV Ultra je opremljen z najnovejšo različico ReactiveAI 2.0, ki združuje 3D strukturo svetlobe in napredne algoritme umetne inteligence za še natančnejše prepoznavanje in izogibanje oviram. Ta sistem lahko prepozna in se izogne manjšim predmetom, kablom, čevljem in drugim vsakodnevnim oviram, kar omogoča nemoteno čiščenje.
 2. Prepoznavanje In Vidljivost V Temi
  • Z dodatno funkcijo infrardeče kamere lahko S8 MaxV Ultra učinkovito deluje tudi v temnih prostorih. To omogoča zanesljivo čiščenje ponoči ali v slabo osvetljenih prostorih, brez tveganja, da bi sesalnik zadel v ovire.
 3. Večfunkcijski Sistem Čiščenja
  • S8 MaxV Ultra združuje sesanje, pomivanje in sušenje v enem napravi. Ima izboljšan sistem za mokro čiščenje, ki vključuje inteligentno prilagoditev količine vode glede na vrsto tal, kar zagotavlja optimalne rezultate čiščenja na različnih površinah.
 4. Inteligentno Prepoznavanje Preprog
  • Napredna funkcija prepoznavanja preprog omogoča S8 MaxV Ultra, da samodejno prilagodi sesalno moč in dvigne čistilno krpo, ko zazna preprogo. To preprečuje prekomerno mokrenje preprog in zagotavlja učinkovito čiščenje tako trdih tal kot preprog.
 5. Auto-Empty Dock Pure
  • Roborock S8 MaxV Ultra je združljiv z napredno polnilno postajo Auto-Empty Dock Pure, ki samodejno prazni zbiralnik prahu v sesalniku, kar zmanjšuje potrebo po ročnem praznjenju in zagotavlja higiensko upravljanje prahu. Ta postaja ima tudi funkcijo samodejnega čiščenja krpe in polnjenja rezervoarja za vodo.
 6. Napredno Glasovno Upravljanje
  • Z izboljšano integracijo glasovnih asistentov, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, lahko uporabniki enostavno upravljajo S8 MaxV Ultra z glasovnimi ukazi. To omogoča hitro in enostavno sprožitev čiščenja, nastavitev urnikov in prilagoditev nastavitev brez uporabe aplikacije.
 7. Zmogljivejša Baterija
  • S8 MaxV Ultra ima večjo kapaciteto baterije, kar omogoča daljše delovanje na enem polnjenju. To je še posebej uporabno za čiščenje večjih domov ali več etaž brez potrebe po pogostem polnjenju.
 8. Napredna Aplikacija Roborock
  • Nova aplikacija Roborock ponuja izboljšane funkcije, kot so natančnejše zemljevidne možnosti, možnost prilagajanja čiščenja za posamezne sobe, nastavitev virtualnih zidov in no-go con ter spremljanje poročil o čiščenju v realnem času.

Roborock S8 MaxV Ultra združuje vse te inovacije in izboljšave, kar ga postavlja na vrh ponudbe robotskih sesalnikov. Če iščete najbolj napreden in zmogljiv robotski sesalnik, ki bo poskrbel za popolno čistočo vašega doma, je S8 MaxV Ultra prava izbira. Njegove napredne funkcije in tehnologije zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo in vrhunske rezultate čiščenja.

Zaključek

Roborock S8 Pro Ultra in S8 MaxV Ultra sta oba vrhunska robotska sesalnika, vendar S8 MaxV Ultra izstopa zaradi svojih naprednih funkcij in izboljšane zmogljivosti. Če iščete robotski sesalnik, ki ponuja najboljše v razredu prepoznavanja predmetov, močnejšo sesalno moč, naprednejši navigacijski sistem in večjo kapaciteto baterije, potem je S8 MaxV Ultra prava izbira za vas. Ne glede na vaše potrebe po čiščenju, vam bo S8 MaxV Ultra zagotovo olajšal življenje in poskrbel za brezhibno čistočo vašega doma.

S8 MaxV Ultra je resnično inovativna rešitev na področju robotskega čiščenja, ki združuje napredne tehnologije in izjemno uporabnost, kar ga postavlja v sam vrh ponudbe robotskih sesalnikov na trgu.

Leave a Reply