Skip to main content

Dobrodošli v svet robotike

Na roboti.si smo se zavezali, da bomo slovenskim gospodinjstvom prinesli najnaprednejše in najučinkovitejše robotske pomočnike na tržišču. Smo entuziasti in strokovnjaki na področju robotike, ki verjamemo, da lahko roboti drastično izboljšajo kakovost našega življenja.

Naša zgodba

Podjetje roboti.si je nastalo iz ljubezni do tehnologije in želje po izboljšanju vsakodnevnega življenja ljudi. Naša strast do robotike in stalno spremljanje najnovejših tehnoloških trendov nam omogoča, da našim strankam ponudimo najboljše robotske sesalnike in čistilce oken, ki so trenutno na voljo na tržišču.

Naša vizija

Pri roboti.si si prizadevamo postati vodilni ponudnik robotskih rešitev v Sloveniji. To želimo doseči z neprestanim iskanjem novih, inovativnih izdelkov, ki bodo olajšali vsakodnevno življenje naših strank. V prihodnosti načrtujemo razširiti našo ponudbo z drugimi vrstami robotov, ki bodo zadovoljevale različne potrebe naših strank.

Roboti.si – vaš partner za kakovostne robotske rešitve

Pri roboti.si smo ponosni na naše izdelke, naše znanje in naše stranke. Verjamemo, da lahko skupaj spreminjamo svet na bolje. Prepričani smo, da so roboti prihodnost, in veselimo se, da lahko to prihodnost delimo z vami.

Naša ponudba

Ponujamo različne vrste robotov, ki so namenjeni različnim opravilom. Med našimi najbolj priljubljenimi izdelki so robotski sesalniki, ki zagotavljajo brezhibno čistočo vašega doma, ter robotski čistilci oken, ki omogočajo sijoča in čista okna brez napora.

Naša obljuba

Vsak izdelek, ki ga ponudimo na naši spletni strani roboti.si, je bil temeljito preizkušen in preverjen. Zagotavljamo vam, da so vsi naši roboti izdelani po najvišjih standardih kakovosti in z najnaprednejšo tehnologijo.

Podatki podjetja:

darilček.si Spletna prodaja Simon Hribar s.p

Velike Češnjice 20

1296 Šentvid pri Stični

Davčna številka : 52065197 

Matična : 8716447000