Skip to main content

PRIHODNOST ČIŠČENJA

Vstopite v prihodnost čiščenja s povsem novo Roborock S8 Max V Ultra – najnovejšo in najbolj napredno različico v seriji robotnih sesalcev Roborock. Zasnovan z inovativnimi funkcijami in izjemno zmogljivostjo, je ta naprava obljuba za lažje, bolj učinkovito in pametno čiščenje vašega doma.

Roborock je že dolgo sinonim za kakovost in inovacije na področju robotnih sesalcev, in S8 Max V Ultra ni izjema. Ta robotni sesalec je opremljen s tehnologijo, ki temelji na umetni inteligenci, kar omogoča izjemno natančno navigacijo po vašem domu. S pomočjo visoko natančnih senzorjev se izogne oviram, kot so pohištvo, stopnice in drugi predmeti, ter zagotavlja temeljito čiščenje brez nepotrebnih zastojev ali poškodb.

Ena izmed najbolj impresivnih lastnosti S8 Max V Ultra je njegova izjemna zmogljivost čiščenja. S kombinacijo močnega sesanja in visoko zmogljivega sistema filtriranja z ločenim rezervoarjem za umazanijo in vodo, ta robotni sesalec zlahka odstranjuje prah, dlake hišnih ljubljenčkov in druge nečistoče z različnih površin, vključno s preprogami, trdimi tlemi in ploščicami.

Poleg tega S8 Max V Ultra ponuja vrsto uporabnih funkcij, ki olajšajo in izboljšajo vaše izkušnje s čiščenjem. Aplikacija Roborock vam omogoča, da enostavno upravljate sesalec od kjerkoli in kadarkoli preko pametnega telefona. Določite lahko urnike čiščenja, izberete specifična območja za čiščenje ali izognete se določenim območjem, na primer območjem s preprogami. Poleg tega je združljiv z glasovnimi asistenti, kot je Google Assistant ali Amazon Alexa, kar omogoča še bolj intuitivno uporabo.

Varnost in zasebnost sta prav tako ključna vidika, ki ju je Roborock vgradil v S8 Max V Ultra. Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot je možnost določanja virtualnih meja in območij, ter izbirnimi nastavitvami zasebnosti za zagotavljanje varnosti vaših podatkov, lahko brez skrbi uživate v čistem domu, ne da bi se morali preveč obremenjevati.

S skoraj neomejenim naborom možnosti in funkcij je Roborock S8 Max V Ultra resnično vodilni na trgu robotnih sesalcev. Če iščete napravo, ki vam bo prihranila čas in napore pri čiščenju vašega doma, medtem ko zagotavlja vrhunsko učinkovitost in zmogljivost, je ta robotni sesalec nedvomno odlična izbira. S svojo zanesljivostjo, inteligentno tehnologijo in naprednimi funkcijami je Roborock S8 Max V Ultra resnično prihodnost čiščenja.

NOVE IN IZBOLJŠANE NAPREDNE FUKNCIJE

 1. Napredna navigacija s tehnologijo umetne inteligence: S8 Max V Ultra uporablja najnovejšo tehnologijo umetne inteligence, da bi se spretno navigiral po vašem domu. S pomočjo visoko natančnih senzorjev ustvari zemljevid prostorov in izbere najučinkovitejšo pot za čiščenje, kar zagotavlja temeljito in sistematično čiščenje vašega doma.
 2. Močno sesanje in učinkovit filtrirni sistem: Z močnim sesanjem in visoko zmogljivim filtrirnim sistemom Roborock S8 Max V Ultra učinkovito odstranjuje prah, dlake hišnih ljubljenčkov in druge nečistoče z različnih površin. Ne glede na to, ali gre za preproge, trda tla ali ploščice, bo ta robotni sesalec poskrbel za brezhibno čistočo.
 3. Napredne funkcije upravljanja: Aplikacija Roborock omogoča popoln nadzor in prilagodljivost. S pametnim telefonom lahko enostavno nastavite urnike čiščenja, določite specifična območja za čiščenje ali celo ustvarite virtualne omejitve. Poleg tega je združljiv z glasovnimi asistenti, kot sta Google Assistant in Amazon Alexa, kar omogoča še bolj intuitivno uporabo.
 4. Napredne varnostne funkcije: Varnost je vedno prioriteta. S8 Max V Ultra je opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varno in zanesljivo delovanje. Zmožnost zaznavanja ovir in izogibanje stopnicam je le nekaj funkcij, ki prispevajo k varnemu čiščenju vašega doma.
 5. Eleganten in sodoben dizajn: Poleg izjemne zmogljivosti ima S8 Max V Ultra tudi eleganten in sodoben dizajn, ki se bo odlično podal kateri koli notranji opremi. S tankim profilom in kompaktno obliko se bo ta robotni sesalec brez težav prilagodil vašemu domu.

Nove funkcije modela Roborock S8 MaxV Ultra vključujejo  :

 1. FlexiArm Design za stransko krtačo: Ta edinstvena značilnost omogoča samodejno razširitev stranske krtače, ko robot zazna vogale in nizka območja pod pohištvom. S tem se omogoča učinkovito pometanje umazanije iz težko dostopnih prostorov.

 2.  RockDock Ultra 8-v-1 postaja: Nadgrajena postaja zdaj ponuja številne nove funkcije, vključno z:

 • Avtomatično praznjenje koška iz robota ob vsakem parkiranju,
 • Pranje krpe z vročo vodo,
 • Inteligentna zaznava umazanije,
 • Avtomatično doziranje detergenta,
 • Avtomatično čiščenje postaje,
 • Sušenje s toplim zrakom,
 • Avtomatično ponovno polnjenje rezervoarja s čisto vodo,
 • 30% hitrejše polnjenje kot pri predhodnih modelih.

Te funkcije omogočajo bolj učinkovito in priročno uporabo robotskega sesalnika Roborock S8 MaxV Ultra.

Zaključek

Najboljši robotski sesalnik je tisti, ki najbolje ustreza vašim individualnim potrebam in proračunu. Upamo, da vam bo ta vodič pomagal pri vaši odločitvi. Ne pozabite, da lahko najdete vrhunske modele, kot so S8 MAXV Ultra, Roborock Q revo, S8 pro ultra, na spletnem mestu roboti.si – vaš partner za robotske rešitve vašega doma.

Leave a Reply