Akcija!

Bagotte SW 70

2 mnenji strank

Original price was: 399.00€.Current price is: 249.99€.

Prihranite: €149.01 (37%)

SW70 – Prihodnost čiščenja oken je tu! Ta napredni robotski čistilec oken je zasnovan z najnovejšo tehnologijo za učinkovito in natančno čiščenje. Z lahkoto se prilagaja različnim površinam in zagotavlja brezmadežno čistočo brez truda. Varen, tih in energetsko učinkovit, SW70 je vaša idealna izbira za sijoča in kristalno čista okna. Naročite zdaj in se pridružite revoluciji v čiščenju!

6 na zalogi

Opis

Močna sesalna moč za varno in učinkovito čiščenje

Ta čistilec oken ima močno sesalno sposobnost, ki mu omogoča trdno pritrditev na steklo. Ta funkcija zagotavlja, da lahko naprava enostavno odstrani tudi najbolj trdovratne madeže, ne da bi poškodovala steklo. Poleg tega čistilec vključuje tudi funkcijo proti padcu, kar zmanjšuje tveganje med čiščenjem oken. Ne glede na to, ali gre za običajno čiščenje ali odstranjevanje trdovratnih madežev, ta čistilec zagotavlja varno in učinkovito rešitev.

Velika kapaciteta rezervoarja za neprekinjeno čiščenje

Ta čistilec oken ima rezervoar z veliko kapaciteto, kar omogoča daljše obdobje čiščenja brez potrebe po ponovnem polnjenju. To pomeni, da lahko opravite več čiščenja brez prekinitev, kar čas čiščenja naredi bolj učinkovit in preprost. Ne glede na velikost ali število oken, ki jih potrebujete očistiti, velika kapaciteta rezervoarja zagotavlja, da je vaš čistilec vedno pripravljen na delo.

Avtomatično čiščenje oken
z veliko posodo za vodo

Ta robotski čistilec oken je opremljen z veliko posodo za vodo, kar omogoča samodejno pršenje vode na okna. Zaradi te funkcije ni potrebe po pogostem dodajanju ali ročnem pršenju vode. Čiščenje oken je tako hitro, enostavno in brez napora, kar zagotavlja čista okna brez dodatnega truda.

Pametno načrtovanje
poti za temeljito čiščenje

Ta čistilec oken ima inteligenten sistem, ki sam načrtuje pot čiščenja. Tako zagotovi, da so vsi deli okna očiščeni, ne da bi kaj izpustil. Ne glede na obliko ali velikost oken, čistilec najde najboljšo pot za popolno čiščenje, tako da ne ostanejo nobene nečistoče ali madeži. Rezultat je enakomerno in temeljito očiščeno okno, brez potrebe po ročnem popravilu.

Natančen optični senzor
za vse vrste stekel

Ta čistilec oken ima poseben senzor, ki lahko natančno zazna robove vsakega stekla, ne glede na to, ali ima okvir ali ne. Ta funkcija pomeni, da lahko čistilec enostavno prepozna in očisti vsako okno, brez da bi kaj izpustil ali poškodoval. Tako je čiščenje oken hitro, preprosto in varno, ne glede na njihovo obliko ali slog.

Inteligentna razpršitev čistila

Izbira različnih načinov čiščenja

Napredni senzorji

Velika kapaciteta elektronsko kontroliranega razpršilca člistila je enostavna za uporabo samo z pritiskom enega gumba. Z načinom oblike črke n ali načina z dosega odlične rezultate čiščenja. S protipadnim sistemom, robni senzorji zaznavanjo okvir okna in prav tako stekla brez roba in skrbijo za optimalno delovanje robota.

Mikrofiber krpe

Dolg  napajalni kabel

Varnostna vrv

Kvalitetni materiali krpe skrbijo da se vaše steklene površine ne poškodujejo in dosegajo izredno čistost. Napajalni kabel je dolg kar 4 metre in zlahka zadostuje za čiščenje večjih površin. Priložena je tudi varnostna vrv, da ob nesrečnem slučaju vseeno ne ogroža ljudi.

Dodatne informacije

Teža 2.5 kg
Dimenzije 25 × 25 × 10 cm
Blagovna znamka

Sesalna moč

Kapaciteta baterije

Območje/čas čiščenja

Kapaciteta posode za smeti

Višina robota

Barva

Anti fall možnosti

Posoda za čistilo

5.00
Based on 2 reviews
Write a Review

1-2 of 2 reviews
  1. H

    “Moja žena je rekla, da je to spet ena moja neumna naročila. Zdaj pa je nora nanj. SW 70 dela čudeže!”

  2. P

    “Okna so vedno čista, brez prask in madežev. Tale SW 70 je pa res huda zadeva.”

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews