Akcija!

Roborock S8 Pro Ultra

Original price was: 1,499.99€.Current price is: 1,299.00€.

Roborock S8 Pro Ultra predstavlja vrhunec tehnologije robotskih sesalcev, ki združuje izjemno moč čiščenja z naprednimi funkcijami za maksimalno udobje uporabnika. Ta model se ponaša z vrhunsko navigacijsko tehnologijo, ki zagotavlja natančno in učinkovito čiščenje celotnega doma, ne glede na kompleksnost prostora. S8 Pro Ultra ima izboljšano sesalno moč, ki brez težav odstranjuje umazanijo s številnih talnih površin, vključno s trdimi tlemi in preprogami. Njegova ultra samopraznilna postaja omogoča dolgotrajno čiščenje brez potrebe po ročnem praznjenju, medtem ko integracija z aplikacijo za pametne naprave uporabnikom omogoča popoln nadzor nad čiščenjem. Z dodatnimi funkcijami, kot so natančno mokro brisanje, prilagajanje intenzivnosti čiščenja in prilagojene čistilne cone, Roborock S8 Pro Ultra postavlja nove standarde v svetu robotskega čiščenja.

Možnost individualne ponudbe. Pišite nam na info@roboti.si

Šifra: 6970995786668, 6970995786675 Kategorija:

Opis

S8 Pro Ultra

Pozabite na ročno čiščenje.

Pozabite na ročno čiščenje, vključno s čiščenjem in vzdrževanjem robota. Z Roborockovim multifunkcijskim priklopnim sistemom – RockDock Ultra in najnaprednejšimi tehnologijami čiščenja – DuoRoller Riser Brush in sistemom za brisanje VibraRise 2.0, je S8 Pro Ultra tu, da čisti namesto vas!

Na voljo v črni in beli barvi

Povsem novi RockDock Ultra se ponaša polno avtonomnostjo. S to priklopno postajo vam ni treba čistiti robota, potem ko je opravil svoje delo, kar vam omogoča popolnoma prostoročno izkušnjo čiščenja.

Avtomatično
pranje

Opere krpo robota spodaj, da je vam ni treba.

Avtomatično
sušenje

Krpo po čiščenju tudi posuši, da je pripravljena.

Avtomatično
polnjenje

Rezervoar na vodo napolni z novo, svežo vodo.

Avtomatično
čiščenje

Očisti spodnji del postaje, da se ne nabira plesen.

Dvojne krtače – DuoRoller Riser Brush

Naj bo vaš dom čistejši kot kdajkoli prej z novo dvojno krtačo DuoRoller Riser in sistemom za brisanje VibraRise 2.0.

Povsem nove dvojne gumijaste krtače izboljšujejo sesanje in zagotavljajo manj zapletanja las, kar dvigne prostoročno čiščenje na naslednjo raven. Od trdega lesa do ploščic in celo preprog in preprog, dlake in umazanijo zlahka pometete.

DuoRoller deluje v povezavi z izjemno močjo sesanja 6000 Pa*, eden za odstranjevanje umazanije s preproge in drugi za sesanje. 6000 Pa močna sesalna moč, koncentriran pretok zraka, odlično očisti preprogo. 2 popolnoma novi gumijasti krtači se samodejno vrtita nazaj za odstranjevanje las in zapletov. Še posebej primerno za domove s preprogami in hišnimi ljubljenčki. Hkrati je edinstveno oblikovana gumijasta krtača primerna za vse vrste tal, še posebej za čiščenje preprog, in lahko odstrani vse vrste prahu in umazanije.

S konstantnim pritiskom 600 gramov sistem VibraRise omogoča brezžičnemu sesalniku čiščenje tal s hitrostjo do 3000 udarcev na minuto in odstranjevanje zasušenih madežev do 30 % učinkoviteje kot običajni roboti.

S sistemom Roborock Carpet Boost+, ki poskrbi, da na preprogah ni dlak hišnih ljubljenčkov in drobtin kruha, postane čiščenje preprog prava stvar.

Korak 1

Zaznavanje preproge

Korak 2

Dvig krpe in sesalne moči

Korak 3

Povečanje sesalne moči, učinkovito čiščenje preproge s krtačo DuoRoller

Sesalna moč 6000 Pa: S8 Pro Ultra ima večjo sesalno moč kot kateri koli prejšnji robotski sesalnik Roborock in proizvede največ 6000 Pa. To je več kot dvakrat večja zmogljivost od Roborock S7. Hitro absorbira umazanijo, dlake, prah in drugo s trdih tal in preprog.

Krtača DuoRoller: Roborock S8 Pro Ultra robotski sesalnik s funkcijo brisanja ima dvojno gumijasto glavno krtačo, ki lahko učinkovito odstrani umazanijo in majhne delce prahu, zmanjša zapletanje las in pomete. Naj bo vaš dom čistejši kot kdaj koli prej.

Nadgradnja mop sistema: Roborock S8 Pro Ultra mop in robotski sesalnik s funkcijo soničnega brisanja, ki drgne do 3000-krat na minuto in dvigne krpo na 5 mm, da pomakne zasušene madeže globlje.

Zelo inteligenten: opremljen s 3D zaznavanjem ovir s strukturirano svetlobo – proces, ki uporablja vzorec, projiciran na sceno, in uporablja deformacije vzorca za natančno zaznavanje ovir, tako da sesalni robot S8 Pro Ultra razmišlja pametneje in dela hitreje in lažje kot kdaj koli prej.

Natančni navigacijski sistem: natančni navigacijski sistem ustvarja podrobne zemljevide za iskanje optimalne poti za hitrejše čiščenje. Robotski sesalnik S8 Pro Ultra lahko samodejno zazna zataknjena območja in nariše nevidne stene v aplikaciji Roborock za nastavitev prepovedanih območij.

Rutine po meri: rutine čiščenja po meri omogočajo robotski sesalni krpi, da nastavi redne ali po potrebi rutine čiščenja za določena območja v hiši. Ko je čiščenje končano ali je baterija prazna, se samodejno vrne na polnilno postajo.

Inteligentni zapiski za prepovedana območja

Samodejno zazna mesta, kjer se zlahka zataknete, in predlaga prepovedana območja. Narišite nevidne stene, da zaklenete določena področja v aplikaciji Roborock.

3D mapiranje

S 3D mapiranjem lahko natančno zgradite svoj dom in virtualno dodate pohištvo, da ustvarite podroben zemljevid za najboljše možno čiščenje.

Večnivojske mape

Večnivojsko preslikavo samodejno zazna različne nivoje hiše. Vse kar morate storiti je, da postavite robota na tla. Podprti so do štirje načrti.

Čiščenje po meri

Odločite se lahko, kdaj bo robot čistil z načrti čiščenja po meri in nastavite poteke dela za določene predele doma, bodisi redno ali po potrebi.

Velika čistilna površina

Sesanje do: 300 m² in mokro čiščenje do: 200 m²

Vmesno polnjenje

Najdaljši čas delovanja: 180 minut. Ko je čiščenje končano ali je baterija prazna, se čistilni robot samodejno vrne na polnilno postajo.

Polnjenje izven ur največje uporabe

Izberete lahko polnjenje izven konic, prihranek energije in stroške porabe energije v konicah.

Glasovno upravljanje

Robot za sesanje in brisanje roborock S8 je popolnoma združljiv z bližnjicami Alexa, Google Home in Siri, odziva se na glasovne ukaze in se popolnoma prilega omrežnemu domu.

Lastnosti:

  • Glasnost delovanja: 68,5dB
  • Kapaciteta baterije: 5200mAh
  • Površina sesanja: do 300m2
  • Nazivna moč: 69W
  • Prostornina za prah: 350ml
  • Prostornina za vodo: 300ml
  • Moč sesanja: 6000Pa
  • Čas neprekinjenega delovanja: 180min (v quiet mode)
  • Dimenzije: 350x353x96,5mm (robot) in 426x514x450mm (postaja)

Spletna stran proizvajalca

Dodatne informacije

Izberite barvo

,

Garancija

Blagovna znamka

Baterija

Čas delovanja (min)

Dimenzije (mm)

Doseg čiščenja (m2)

Glasovni nadzor

Glavna krtača

Izogibanje oviram

Lastnosti

Nadzor nad vodo

Nastavitve za preproge

Navigacija

Odstranljiva glavna krtača

Čiščenje posameznih sob

Pralen E11 filter

Pralna posoda za prah

Aktivna krpa

Prostornina posode za prah

Prostornina posode za vodo

Samodejno polnjenje

Samodejno prilagajanje moči

Sesalna moč

Tip posode za vodo

Možnost več tlorisov

Virtualni zid/No-Go cone

Vibracijsko mokro čiščenje

Wi-Fi (aplikacija)

Zaznavanje preprog

Samodejno sušenje krpe

Samodejno pranje krpe

Samodejno polnjenje vode