Roborock S8 MaxV Ultra

1,499.00

Roborock S8 MaxV Ultra je visokotehnološki robotski sesalnik, zasnovan za globinsko in učinkovito čiščenje doma. Ta model se ponaša z močno sesalno močjo in napredno navigacijsko tehnologijo, ki omogoča natančno čiščenje vsakega kotička prostora. Vključuje inovativno avtomatsko praznilno postajo, ki zmanjša potrebo po ročnem praznjenju zbiralnika za prah. Združljiv je tudi z mobilno aplikacijo, preko katere lahko uporabniki nastavijo urnike čiščenja, spremljajo napredek in prilagajajo nastavitve sesanja. Z dodatnimi funkcijami, kot so večkartna shramba, območja brez čiščenja in prilagodljivo prilagajanje moči sesanja glede na vrsto tal, Roborock S8 MaxV Ultra predstavlja vrhunec učinkovitosti in uporabniške prijaznosti v svetu robotskih sesalnikov.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

 • All-in-one samočistilna priklopna postaja: izkusite samodejno praznjenje skupaj z možnostmi pomivanja in sušenja z vročo vodo. Zagotovite si brezhibno čista tla in krpe z inteligentnim zaznavanjem umazanije, ki ponovno opere krpe, dokler niso čiste, in ponovno pobriše umazana področja za dodatno čistočo. Z robotskim polnjenjem vode, doziranjem detergenta, hitrim polnjenjem, samočiščenjem priklopne postaje in funkcijami polnjenja izven obremenitve uživajte v brezskrbni izkušnji čiščenja kot še nikoli doslej. Priključek ponuja tudi samočiščenje za minimalno vzdrževanje.
 • Neprimerljiva zmogljivost sesanja: sesalna moč 10.000 Pa omogoča vašemu robotskemu sesalniku, da seže globlje v preproge in trda tla ter učinkovito zajema prah in ostanke. Zasnova z dvojnim valjem zmanjša zapletanje las in s skritimi strgali za odstranjevanje las uživajte v brezhibnem čiščenju. Čiščenje od kota do roba: Stranska krtača FlexiArm Design se zlahka razteza, da doseže ozka mesta in z lahkoto pomete smeti. Dvižni Extra Edge Mop seže bližje robom in tako odstrani skrito umazanijo. Doseganje robov, manjših od 1,68 mm vzdolž roba, s hitrostjo vrtenja 185 RPM.
 • VibraRise 3.0 Sonic Mopping System: z dvojnimi vibracijskimi moduli se brez težav spopade s prahom, umazanijo in trdovratnimi madeži s svojo visoko hitrostjo drgnjenja 4000-krat na minuto. Med čiščenjem preprog se dvigne do 20 mm nad tlemi, kar omogoča hkratno sesanje in brisanje brez neželene vlage.
 • Inteligentno zaznavanje umazanije za ponovno pranje in ponovno brisanje + tehnologija Dir Tect: S8 MaxV Ultra prepozna umazanijo in čisti prilagodljivo s tehnologijo Dir Tech in inteligentnim zaznavanjem umazanije, od povečanja sesalne moči za močan prah do pametnega preklopa v način samo za brisanje razlitega soka . Inteligentno zaznavanje umazanije v priklopni postaji zagotavlja, da se krpe očistijo glede na to, kako umazana je voda med pranjem, ponovno brisanje območja, ki je prepoznano kot umazano, pa zagotavlja brezhibna tla.
 • Reaktivno prepoznavanje ovir Al 2.0 in natančna navigacija LiDAR: z napredno 3D strukturirano svetlobo in kamero RGB za enostavno prepoznavanje različnih vrst tal in prostorov. Ta prefinjen sistem omogoča robotskemu sesalniku, da spretno prepozna do 73 predmetov, kot so čevlji, iztrebki hišnih ljubljenčkov in talna ogledala, ter po potrebi krmari, kar zagotavlja brezskrbno izkušnjo čiščenja brez prekinitev ali trkov. Uporablja napredno tehnologijo skeniranja za ustvarjanje podrobnih zemljevidov območja čiščenja v realnem času. S 6x hitrejšim zemljevidom, 3D prikazom zemljevida in večnivojskim zemljevidom je vaša pot čiščenja optimizirana za najboljše čiščenje.
 • Vgrajeni inteligentni glasovni pomočnik: Funkcija “Hello Rocky” omogoča uporabnikom, da sprožijo opravila čiščenja in dostopajo do dodatnih zmogljivosti s preprostim glasovnim ukazom, tudi brez internetne povezave. Preprosto izgovorite »Hello Rocky«, da začnete postopek čiščenja, prilagodite načine čiščenja, zaženete pranje in sušenje s krpo in še več.
 • Hišnim ljubljenčkom prijazne funkcije: Video klic in križarjenje vam omogoča, da preverite svoje hišne ljubljenčke, načrtujete avtomatizirana križarjenja ali uživate v dvosmernih video klicih. S funkcijo Pet Snaps S8 MaxV Ultra posname čudovite posnetke vaših kosmatih spremljevalcev med čiščenjem. Poiščite svoje hišne ljubljenčke s preprostim gumbom v aplikaciji, S8 MaxV Ultra bo pohajkoval po vašem domu in vam pomagal najti vašega ljubljenega kosmatega prijatelja brez truda.

Tehnične lastnosti:

 • Barva:črna ali bela
 • Glasnost (uravnotežen način):67 dB
 • Primerno območje sesanja: 300 m2
 • Nazivna moč: 60W
 • Prostornina koška za prah: 270 ml
 • Kapaciteta rezervoarja za vodo: 100 ml
 • Kapaciteta baterije: 5200 mAh
 • Čas delovanja (tihi način): 180 minut
 • Dimenzije: 350 x 353 x 103 mm (robot) in 409 x 419 x 470 mm (postaja)

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews