K1

309.00

Lahkoten, udoben in svobodno gibajoč se dvonožni humanoidni robot. Robot serije K1, opremljen z visoko natančnimi, fleksibilnimi servo spoji in programirljivimi nastavitvami, je aktiviran z glasovnimi ukazi in sposoben izvajati akrobacije ter različne akcije. Ta interaktivna izkušnja prinaša zabavo in učenje za vse starostne skupine.

  • Pristna avtorizacija, obnova animacije iz serije G1
  • Samodejna preobrazba, pristni zvoki transformacije
  • Upravljanje preko aplikacije in glasovnih ukazov
  • Štiri programskih načinov”
Šifra: d5b5b523e391 Kategorija:

Opis

Kozmični Pustolovec

Serija K1

Revolucionarni robot za sodobno družinsko zabavo

Play Video

Ogled videa

Fleksibilna nadgradljivost

Robot se ponaša s sodobnimi adaptivnimi kontrolnimi algoritmi, ki vključujejo stabilizacijo dvonožne hoje in umetno delovanje sklepov, omogočajoč zapletene gibe z uporabo visoko preciznih servo motorjev.

Inteligentno glasovno upravljanje

Robot K1 je upravljiv z glasom in vključuje več kot 80 prednastavljenih glasovnih ukazov, kar zagotavlja intenzivno izkušnjo brez potrebe po zaslonu.

Programirljiv robot

Podpira ročno in blokovno programiranje, kar omogoča ustvarjanje raznolikih robotskih akcij in spodbuja otroke k učenju programiranja.

Zabavna in izobraževalna aplikacija:

Z aplikacijo lahko nadzirate gibe robota K1 in postopoma odklepate prilagojene akcije, kar prispeva k občutku dosežka in razvija kritično mišljenje.

Naša tehnologija je kot lahkoten sprehod po parku

Dvonožni robot K1 znamke Robosen ustvarja simulacijo hoje, ki je na las podobna človeški, in s tem prinaša edinstveno doživetje tega izdelka. Vključuje sofisticirane adaptivne kontrolne algoritme, ki omogočajo stabilizacijo dvonožne hoje in umetno delovanje sklepov za zapletene gibe, ki jih poganjajo visoko precizni servo motorji.

Kaj najdete v škatli

Dodatne informacije

Barva

Material

Dimenzije (robot)

Teža izdelka

Število servo motorjev

Dostopnost

Baterija

Način nadzora

Napajalnik