Elite Optimus Prime

699.00

Ta robot, ki je zasnovana na podlagi originalnega Transformerja Optimus Prime iz serije G1 iz 80. let, je nadgrajen  z dodatno plastjo programske opreme in tehnologije, ki robotu dajejo pridih duše. Ta vrhunski zbirateljski izdelek resnično zmore vse – vključno s samodejnim transformiranjem na dotik gumba ali ob zvoku vašega glasu.

  • Pristna avtorizacija, obnova animacije iz serije G1
  • Samodejna preobrazba, pristni zvoki transformacije
  • Upravljanje preko aplikacije in glasovnih ukazov
  • Štiri programskih načinov”
Šifra: 22083ad79992 Kategorija:

Opis

OPTIMUS PRIME

Autobot za vse

Play Video

Ogled videa

Uresničite vaše sanje s transformerjem

Predstavljamo vam Transformerja Optimus Prime Elite Edition, vrhunski robot, ki samodejno spreminja svojo obliko. Ta izdelek je poslastica za vse ljubitelje Transformerjev, saj združuje klasičen dizajn s sodobno tehnologijo in programsko opremo.

Ta elitna zbirateljska figura je oblikovana v duhu originalnega Optimusa Primea iz 80. let, a opremljena z napredno tehnologijo, ki temu robotu prinaša dušo in omogoča vrsto impresivnih funkcij, vključno s samodejno transformacijo na pritisk gumba ali ob zvoku vašega glasu.

Optimus prime z avtomatsko transformacijo

Elite Optimus Prime je sposoben hoje in vožnje, saj se lahko samodejno transformira s pritiskom na gumb ali z glasovnim ukazom.

Avtentičen G1 dizajn s Hasbro licenco

Ta Robosenov Optimus Prime, licenciran s strani Hasbro, prinaša kultno podobo robota v novi, živahni obliki.

27 visoko preciznih servo motorjev

Z naprednim algoritmom za prilagodljivo hojo, Optimus Prime uživa v visoki stopnji prožnosti in svobode gibanja, omogočajoč mu izvajanje herojskih poz, kung fu gibov in drugih zapletenih akcij.

Daljinsko upravljanje preko aplikacije

Naša ekskluzivna aplikacija vam omogoča, da preko Bluetooth povezave preoblikujete, premikate in upravljate Optimusa, kar omogoča zabavno izkušnjo vožnje z daljinskim upravljanjem.

Interaktivna glasovna komanda in originalni glas Optimusa Primea

Z 39 ukazi, vključno z “Roll Out”, “Convert” in “Attack!”, se Optimus odziva na vaš glas. Izrečite “Hej, Optimus Prime” z ukazom in opazujte, kako se prebuja v akcijo.

4 programirljivi načini za neskončno zabavo

Štirje programirljivi načini – glasovni, ročni, na podlagi blokov in 3D-programiranje – vam omogočajo, da ustvarite svoje najljubše poze in dejanja, ponovno doživite klasične prizore iz sveta Transformerjev.

Prinašanje junakov v resnični svet

S 27 servo motorji in 60 mikročipi je ta verzija Optimusa Primea najboljši primer pristnega robotičnega junaka. S kar 39 ukazi, vključno z “Roll Out”, “Convert”, in “Attack!”, se Optimus odziva na vaše glasovne ukaze. Samo izgovorite “Hey, Optimus” z izbranim ukazom in opazujte, kako se robot prebudi in oživi.

Kaj najdete v škatli

V škatli boste našli: robot Elite Optimus Prime1, podroben uporabniški priročnik1, robotsko pištolo1, bojno sekiro1, podatkovni kabel1 ter napajalnik1 za neprekinjeno akcijo in zabavo.

Dodatne informacije

Material

Pretvorba

Dimenzije (robot)

Dimenzije (vozilo)

Teža izdelka

Število servo motorjev

Natančnost nadzora

Hitrost (robot)

Hitrost (vozilo)

Doseg (vozilo)

Čas baterije

Svetlobni učinki

Dostopnost

Baterija

Čas polnjenja

Prenos

Vrsta barve