Dreame L10s PRO robotski sesalnik

499.90

Dreame L10s Pro robotski sesalnik s funkcijo brisanja tal, vrtljivimi krpami za brisanje, 3D zaznavanjem ovir, pametno kartiranje, 5300 Pa in WiFi/app.

Šifra: a0414779d8d1 Kategorija:

Opis

L10s Pro

Vidi. Briše. Čisti.
Kot profesionalec!

Ogled videa

Visoka sesalna moč

Zmogljivo čiščenje tepihov

Rotacijske krpe

3D skeniranje

LiDAR navigacija

Ko zmogljivo sesanje sreča še hitro brisanje

Intenzivno sesanje 5300 Pa in napredne dvojne vrtljive krpe zagotavljajo vsestransko samodejno čiščenje preprog in trdih tal.

Vsestransko čiščenje, ki prihrani prostor

Zmogljivo sesanje, robustno brisanje in minimalistična polnilna postaja skupaj prihranijo prostor, ne da bi ogrozili vaše čiščenje. 4 stopnje sesanja in 3 stopnje porabe vode* omogočajo prilagodljivo čiščenje lesa, ploščic, preprog, preprog in drugih vrst talnih oblog.

Izjemna moč. Izjemno čiščenje.

Koplje globoko in sesa z močnim sesanjem za čiščenje dlak, umazanije, prahu in ostankov za izjemno čiščenje preprog – še posebej za družine s hišnimi ljubljenčki. 5300 Pa* močnega sesanja in gumijasta krtača z zasnovo proti zapletanju, ki olajša brisanje las s krtače, skupaj stresata prah in umazanijo v 450 ml* posodo za prah.

Odstrani trdovratne madeže.

Zmogljive dvojne rotacijske krpe zlahka pobrišejo umazanijo, umazanijo in drugo nesnago – od razlitja hrane v kuhinji do mokrih tal v kopalnici. 2 čvrsti blazinici za brisanje se vrtita z visoko hitrostjo za čiščenje trdovratnih madežev. 190 ml* odstranljiva posoda za vodo z veliko prostornino pomaga zagotoviti temeljito in priročno čiščenje trdih tal.

Vidi in se izogiba

L10s Pro natančno prepozna ovire in se izogne predmetom, kot so mize in stoli, ter zazna padce, da prepreči, da bi se zagozdil ali potreboval pomoč. Pustite in pustite, da se očisti. Napredna strukturirana svetloba in algoritmi za 3D slikanje inteligentno prepoznajo ovire, da se izognejo nevarnostim in neodvisno očistijo.

Zaznava. Čisti.
Ohranja čistočo.

Natančno zaznava odeje in preproge, da samodejno dvigne mope in poveča sesanje za globinsko čiščenje, ki zlahka obvlada nadležno umazanijo, prah in ostanke. Ultrazvočna tehnologija natančno identificira preproge in preproge. L10s Pro dvigne svoje blazinice za brisanje do 7 mm*, da ohranijo preproge suhe in preprečijo, da bi umazane brisače vlekli po čistih tleh, ko se vrnete na podlago.

Pametnejši, hitrejši sesalnik, ki čisti dlje.

Hitro naredi zemljevide, optimizira poti čiščenja in zagotavlja izjemno čiščenje za majhne in srednje velike domove. Inteligentna navigacija LiDAR hitro sestavi zemljevid v približno 5-10 minutah*, medtem ko velika baterija s 5200 mAh zagotavlja dovolj energije za dolga seje čiščenja. Shranite več zemljevidov in jih uporabite za nastavitev svojih nastavitev čiščenja ali si jih oglejte brez povezave, tako da obnovite zgodovinske zemljevide vaše aplikacije.

*5-10 minut: Na podlagi laboratorijskega testiranja Dreame.

Čiščenje po meri

Prilagodite svoje čiščenje z gibom prsta ali zvokom svojega glasu. Nastavite prepovedana območja, aktivirajte čiščenje na kraju samem ali nastavite virtualni zid prek aplikacije, da prilagodite svoje nastavitve čiščenja in uporabite glasovne ukaze, da ga začnete, zaustavite ali začasno ustavite. Podrobne kontrole aplikacij in združljivost Alexa, Siri in Google Assistant* omogočajo samodejno čiščenje konic vaših prstov in konice jezika.

Specifikacije

  • Paket vključuje: robot s polnilno postajo x1, stransko krtačo x1, orodje za čiščenje x1, napajalni kabel x1, krpa z nosilci x2, uporabniški priročnik x1.
  • Tehnični podatki: Mere robota 350 x 350 x 97 mm;
  • Teža 3,7 kg;
  • Wi-Fi povezava IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz;
  • Nazivni vhod 100–240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A;
  • Sesalna moč 5300 Pa;
  • Kapaciteta baterije 5200 mAh.
  • Združljivo z Alexa, Siri, Google Assistant

Spletna stran proizvajalca

Dodatne informacije

Dimenzije

Blagovna znamka

Garancija

EAN

Način izogibanja oviram

Čiščenje

Sesalna moč

Glavna krtača

Volumen koška za prah

Volumen posodice za vodo

Shranjevanje mape

Čiščenje le določenih sob

Točkovno čiščenje

Aplikacija

Navidezni zidovi

Urniki čiščenja

Analiza čiščenja

Prepoznavanje preprog

Real-time Video