Bumblebee

499.00

Pripravite se na potovanje nazaj v zlato dobo Transformerjev z osupljivim G1 Bumblebeejem od Robosen!

Ta pristna replika se ponaša z značilnimi antenskimi “rogi” in gladkimi, tekočimi linijami ikoničnega rumenega Volkswagna Hrošča, ki so zaznamovali celotno obdobje.

A to še ni vse – Bumblebee prinaša funkcionalne oči in luči na nogah, pa tudi paleto klasičnih gibov in originalnih zvokov, ki ponujajo popolnoma potopitveno in resnično avtentično izkušnjo. Občutili boste, kot da ste sredi epske bitke na Cybertronu.

  • Avtentičen dizajn G1
  • Nadzor preko aplikacije in glasovnih ukazov
  • Nadgrajen prilagodljiv algoritem za hojo
  • Dva načina programiranja
Šifra: ee2aedf5a8a9 Kategorija:

Opis

Bumblebee

Prvovrsten, zabaven, prilagodljiv

Play Video

Ogled videa

Izjemno prilagodljiva gibljivost

Bumblebee, opremljen z vrhunskim adaptivnim algoritmom za hojo, nudi dve prilagodljivi hitrosti hoje, ki se brezhibno usklajujejo z vašimi gibanji za zagotavljanje tekočega, naravnega tempa. Njegov vgrajeni 6-osni IMU senzor natančno zaznava vašo telesno držo, omogočajoč robotu izvedbo kompleksnih gibov, kot so enonožni počepi, bočni udarci in upogibanja. Poleg tega se Bumblebee v primeru padca samodejno dvigne nazaj na noge, kar dodaja izjemno samostojnost in naprednost v njegovem delovanju.

Avtentičnost v Dizajnu G1

Odpotujte nazaj v zlati čas Transformerjev z Robosenovim izjemnim Bumblebee G1! Ta pristna replika se ponaša s simbolnimi “rogovi” v obliki antene in gladkimi linijami ikoničnega rumenega Volkswagna Hrošča, ki so bili ključni za to dobo.

Izjemna Prilagodljivost

Za Bumblebeeja, ki ga poganja najsodobnejši prilagodljiv algoritem za hojo, je značilni dve nastavljivi hitrosti hoje, ki se v hipu prilagodijo vašim gibanjem, zagotavljajoč gladko in naravno korak za korakom.

Neizmerna Moč, Vrhunski Motorji

S 45 po meri izdelanimi mikročipi in 17 visokopreciznimi servo motorji, obogatenimi z nadgrajenim adaptivnim algoritmom za hojo, Bumblebee prinaša izjemne zmogljivosti.

Čarobna tehnologija, mini gledališče za vse

Značilnost “Mini Gledališče” omogoča Bumblebeeju, da na odru uprizori vaše najljubše zgodbe, in vabi druge Transformerjeve robote od Robosen za spektakularno predstavo z več vlogami.

Glasovna interakcija in pristni G1 zvoki

Pripravite se na fascinantno interakcijo z Bumblebeejem od Robosen, mehanskim čudom, ki odgovarja na 20 različnih glasovnih ukazov. Obogaten z 69 originalnimi zvočnimi posnetki iz serije Transformerji G1 in zmogljivimi zvočniki, bo Bumblebeejeva vsestranska zmožnost komunikacije presenetila vsakogar.

Programabilni robot za akcijo

Ročno programiranje: Odkrijte svobodo gibanja z Bumblebeejevimi 17 vgrajenimi robotskimi sklepi, ki vam omogočajo, da učinkovito prilagajate gibe brez potrebe po kodiranju. Blokovno programiranje: Z našimi intuitivnimi moduli povleci in spusti ustvarjajte osupljive gibe. Izberite med štirimi vrstami akcij in programirajte vseh 17 segmentov telesa, združujoč module po vaših željah.

Prinašanje junakov v resnični svet

Bumblebee od Robosen je mehansko čudo, ki prinaša izjemno interakcijo s pomočjo 20 glasovnih ukazov, kot je “Hi, Bumblebee. Dance”. Ta robot je opremljen z 69 originalnimi zvočnimi posnetki iz serije Transformerji G1 in kvalitetnimi zvočniki, ki zagotavljajo edinstveno doživetje. Njegove sposobnosti za poglobljeno interakcijo in avtentični zvoki G1 bodo zagotovo očarali vsakega ljubitelja Transformerjev.

Kaj najdete v škatli

V paketu z Bumblebee G1 Performance Robotom prejmete: Robot Bumblebee G11, Blaster1, Navodila1, Podatkovni Kabel1 in Napajalnik*1.

Dodatne informacije

Material

Dimenzije (robot)

Teža izdelka

Število servo motorjev

Dostopnost

Baterija

Brezžična komunikacija

Način nadzora

Napajalnik