Akcija!

Bagotte BG800 MAX

4 mnenja strank

Original price was: 449.00€.Current price is: 220.99€.

Prihranite: €228.01 (51%)

Bagotte BG800MAX je visoko zmogljiv robotski sesalec, ki združuje 3000PA sesalno moč z 4-v-1 funkcijo za globinsko čiščenje, pometanje, valjanje, sesanje in brisanje. S svojo napredno navigacijsko tehnologijo in kompaktno višino 7cm lahko očisti pod nizkim pohištvom, medtem ko dolgotrajne litijeve baterije zagotavljajo 150 minut neprekinjenega delovanja.

Zahvaljujoč pametni aplikaciji in glasovnim ukazom, združljivimi z Alexa & Google Assistant, lahko enostavno načrtujete čiščenje ali ga upravljate s svojim glasom. Vodni rezervoar in dve krpi za brisanje sta priložena, kar omogoča vsestransko čiščenje. Bagotte BG800MAX je idealen za tiste, ki želijo avtomatizirati dnevno čiščenje in uživati v čistem in urejenem domu.

3 na zalogi

Kategorija:

Opis

Prepovedane cone

Z dvema priloženima magnetnima trakovoma (dolžina 2 metra) lahko nastavite “prepovedane cone”, kamor robotski sesalnik nima dostopa. Tako bo robotski pomivalec tal ostal stran od mest, kamor ga ne želite poslati.

Dolg delovni čas

Robotski sesalnik Bagotte 800MAX ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 3200mAh, enako kot pri nekaterih električnih vozilih znamke BYD, kar zagotavlja do 150 minut neprekinjenega delovanja. S tem vam omogoča, da v enem čiščenju očistite celoten dom.

Pametno upravljanje prek aplikacije in glasu

Robotski sesalnik Bagotte 800MAX vam omogoča popolno svobodo pri upravljanju, saj ga lahko enostavno krmilite z mobilno aplikacijo, Alexo ali Google Assistantom. Nastavite svoj urnik čiščenja kar prek aplikacije in uživajte v čiščenju, prilagojenem vašim potrebam.

Funkcija samodejnega polnjenja

Ko se baterija robotskega sesalnika izprazni ali ko je čiščenje opravljeno, se sesalnik avtomatično vrne na polnilno postajo za ponovno polnjenje. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko sesalnik kadarkoli usmerite nazaj na polnilno postajo.

Protipadna in protitrčna zaščita

Robotski sesalnik je opremljen z naprednimi infrardečimi senzorji, ki omogočajo izogibanje oviram, in s tehnologijo za zaznavanje padcev. S tem ne le preprečuje lastne padce in trčenja, ampak tudi ohranja vaše predmete v domu.

Izjemno tanek dizajn

Z višino samo 7 cm je robotski sesalnik in čistilec tal Bagotte tako nizek, da lahko brez težav doseže in očisti mesta, ki so običajno težko dostopna, kot so prostori pod posteljo, kavčem ali drugim pohištvom. Tako nič več ne ostane skrito pred tem temeljitim pomočnikom pri čiščenju.

Dodatne informacije

Teža 4.94 kg
Dimenzije 56 × 36 × 11 cm
Blagovna znamka

Sesalna moč

Kapaciteta baterije

Območje/čas čiščenja

Kapaciteta posode za smeti

Plezalna sposobnost

Nadzorne metode

Samopraznilna postaja

Višina robota

Barva

Anti fall možnosti

Čas polnenja

Posoda za čistilo

5.00
Based on 4 reviews
Write a Review

Customer Images

Image #1 from Blaž
Image #1 from Blaž

Blaž

Moj kuža ga je sprva gledal čisto zmeden, zdaj pa sta najboljša prijatelja. BG800 MAX je zakon!

Image #1 from Blaž
1-4 of 4 reviews
 1. B

  Moj kuža ga je sprva gledal čisto zmeden, zdaj pa sta najboljša prijatelja. BG800 MAX je zakon!

  Image #1 from Blaž
 2. Ž

  S tako tiho delovanjem ga komaj slišim, ko čisti. In zlahka doseže vse kotičke.

 3. G

  Kljub njegovi kompaktnosti, ima impresivno moč sesanja. Moje preproge še nikoli niso bile tako čiste!

 4. N

  Za takšen denar? Vreden vsakega centa. Resno, tale BG800 je noro dober.

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews