Akcija!

Aiper Scuba N1 Pro – Čistilec bazenov

Original price was: 1,499.00€.Current price is: 1,399.00€.

Prihranite: €100.00 (7%)

Aiper Scuba N1 Pro je napredni brezžični robotski čistilec bazenov, zasnovan za temeljito čiščenje vseh vrst vgradnih bazenov do 200 m². Opremljen je z dvojnim brezkrtačnim motorjem, dvojno aktivnimi PVC valji in močnim sesalnim sistemom, ki zagotavlja učinkovito odstranjevanje nečistoč. Z dvostopenjskim filtrirnim sistemom lahko filtrira delce velikosti do 3 µm, medtem ko 5-litrska košarica za odpadke omogoča obsežno zbiranje umazanije. Naprava podpira do 180 minut delovanja, ima 4 ure polnilnega časa in več načinov čiščenja za popolno prilagodljivost. Vključuje tudi kljuko za enostavno odstranjevanje iz vode.

Opis

Pametno Upravljanje z Aplikacijo Aiper

Ne glede na to, kaj potrebujete za čiščenje vašega bazena ali kakšne so vaše želje, sta Aiper Scuba N1 Pro in aplikacija Aiper vedno pripravljena za uporabo. Plavajoča osnovna postaja na površini bazena služi kot povezovalni člen med vašo napravo Aiper in mobilnim telefonom. Uporabniki lahko v aplikaciji izbirajo med različnimi načini čiščenja, spremljajo poročila o stanju vode v realnem času in ročno upravljajo napravo.

Vrhunsko čiščenje

Aiper Scuba N1 Pro je zasnovan za spopadanje z najzahtevnejšimi opravili čiščenja in predstavlja popoln, premium komplet za čiščenje. S svojim dvojnim sistemom filtriranja, ki deluje v paru s štirimi brezkrtačnimi motorji, naprava namenja dodatno moč drgnjenju in sesanju. Zmožna je pobrati in zadržati odpadke velikosti do 3 mikrone v veliki košari za smeti s prostornino 5 litrov.

Tehnologija WaveLine™

Zagotovite popolno čistočo vašega bazena brez kompromisov z Aiper Scuba N1 Pro, prvim brezžičnim robotskim čistilcem bazenov, opremljenim s sposobnostjo čiščenja vzdolž vodne linije. Scuba N1 Pro izkazuje vrhunski nadzor toka in je opremljen z infrardečimi senzorji, ki mu omogočajo natančno navigacijo po bazenu in obvladovanje morebitnih ovir.

Gosenični pogon za izjemno gibljivost

Kadar obljubljamo temeljito čiščenje od vrha do dna, to zares zagotovimo! Scuba N1 Pro je oblikovan za neprimerljivo mobilnost in z lahkoto obvladuje vse tipe bazenov. Premaguje naravne ovire v bazenu, kot so odtočni kanali in vodni vhodi, ter brez težav pleza po stenah z naklonom do 115°.

V paketu Aiper Scuba N1 Pro

Vrsta bazena Idealen tip bazena: Vgradni
Velikost bazena 2150 kvadratnih čevljev (200 m²), Dolžina 66 čevljev (20 m)
Zmogljivost Motor: 2 x Pogonski (brezkrtačni), 2 x Črpalni (brezkrtačni)
Tip čiščenja Sesalna moč in dvojno aktivni sprednji & zadnji PVC valji
Sesalna moč/pretok 100 GPM (379 LPM)
Specifikacije filtracije Stopnja 1: Košarica z drobnim filtrom 180µm, Stopnja 2: Ultra-finen filter 3µm
Kapaciteta košarice za filter Zgornje nalaganje 5L
Ciklus čiščenja Življenjska doba baterije: Do 180 minut, Čas polnjenja: 4 ure
Izbira načina čiščenja Tla/Stene/Vodna linija/Avtomatski/Eko način
Vključeno v paketu – 1x Aiper Scuba N1 Pro
– 1x DC Polnilec
– 1x Uporabniški priročnik
– 1x Kljuka za Povlečenje

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Mnenja

There are no reviews yet

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews